NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Despre noi » Organizația: valorile noastre de bază

NetRom Software: mulți ani de creștere constantă

NetRom Software este o companie cu acționari olandezi și cu un Director General olandez. Contractele și facturile sunt în limba olandeză sau engleză și sub rezervele legislației olandeze. Managementul în România este atât olandez, cât și român. Toți angajații noștri vorbesc fluent limba engleză. Înființată în 1998, organizația a demonstrat o creștere constantă a vânzărilor, rezultatelor și domeniilor de activitate. Politica noastră financiară conservatoare ne ajută să păstrăm un nivel stabil și adecvat, în sensul cel mai larg. Investind puternic și constant, vom angaja mai mult de 230 dezvoltatori.

Valori

Cultura companiei este dominată de patru valori: calitate, responsabilitate, fiabilitate și contact personal. Pentru fiecare organizație-client în parte, procesul de cooperare este configurat și optimizat cel mai atent. Suntem diferiți de alte companii offshore și near-shore datorită expertizei noastre, pasiunii noastre și a calității procesului nostru de dezvoltare software. De aceea ne place să lucrăm sub obligația livrării rezultatului dorit..

 

Viitorul

Strategia noastră are ca obiectiv o accelerare controlată a creșterii noastre actuale. De aici, investițiile sistematice în viitor. În 2012, ne-am mutat într-un sediu nou, cu o suprafață de 3.000 de m2, unde ne putem continua creșterea. Clădirea are o multitudine de camere frumoase, unde atât echipe mari, cât și echipe mici pot lucra împreună la proiecte. Scopul nostru? Extinderea continuă a poziției noastre de lider în calitate de furnizor de top de servicii de dezvoltare software de încredere pentru Independent Software Vendors și alte companii medii sau mai mari, care să le permită să se concentreze asupra activităților lor de bază.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite