NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Despre noi » Managementul cunoştinţelor, HRM și dezvoltarea de software

Transferul de cunoștințe specifice, logica de afaceri si expertiza procesului sunt factori de succes importanți în dezvoltarea de software - în special în nearshoring. Cum putem garanta crearea, stocarea, partajarea și aplicarea efectivă și eficientă a cunoștințelor?

Crearea de cunoştinţe

Învățăm prin cooperarea ca o echipă pentru rezolvarea problemelor, optimizând procesele și dezvoltând competențele noastre și know-how-ul, prin formare și educare. Recrutarea de noi talente, de multe ori chiar înainte de absolvire, se face de către membri ai consiliului. În acest context, competențele funcționale sunt prețuite la fel de mult ca și creativitatea, acuratețea sau talentul în cercetare. Cunoașterea provine din mai multe surse.


Stocarea de cunoştinţe

Fiecare dintre dezvoltatorii noștri reprezintă baza succesului nostru. Evident, deținem medii online puternice, cum ar fi SharePoint Server, Jira, wiki-uri și forumuri. Comunicarea, atât între noi, cât și cu dumneavoastră, este bine structurată. Cu toate acestea, cunoștințele nu sunt stocate doar în sisteme și structuri, dar și în mințile și inimile noastre. Prin urmare, avem grijă de oamenii noștri. Pentru noi, dezvoltarea de software, managementul cunoaștințelor și HRM-ul sunt indivizibile. Angajaţii noştri beneficiază nu numai de o instruire cuprinzătoare şi de educaţie, dar şi de evaluarea performanţelor la cele patru interviuri anuale, un sistem de bonus-uri, precum şi facilităţi sportive, mese calde zilnice şi evenimente de team building. Absenteismul și demisionarea sunt practic zero. Interesat? Verificaţi posturile vacante.

Schimbul de cunoştinţe

Interschimbăm cunoștințele noastre în mediile online avansate și în procese, dar, de asemenea, în comunicarea cu caracter personal. Fiecare zi începe cu o ședință plenară. Ordinea de zi cuprinde probleme nerezolvate, răspunsuri și prezentări de inovații și soluții de succes. În plus față de aceste sesiuni plenare, există numeroase întâlniri mai mici, în care spiritul de echipă și schimbul de cunoștințe se întăresc unul pe altul.

 

Aplicarea cunoştinţelor

Fiecare nouă dezvoltare a proiectului software beneficiază de această abordare. Fiecare echipă implicată într-un proiect cuprinde combinația potrivită de competențe funcționale și personale. Fiecare proiect începe cu o întâlnire de creație, unde traducem ideile și potențialele soluții într-un plan. În mod sistematic, ne extindem cunoștințele și experiența noastră. Fie că doriți să lucrați conform principiilor Preț Fix Dată Fixă sau Timp & Materiale: soluțiile noastre sunt competitive în termeni de calitate și costuri.

 

NetRom Academy: recrutare si management de dezvoltare

Prin intermediul Academiei NetRom ne propunem să consolidăm continuitatea în recrutarea de talente de top. În strânsă cooperare cu cele două universități din Craiova, oferim studenților o oportunitate de a dobândi experiență practică, pe bază de proiect. Ei trebuie să îndeplinească criterii precum abilități de comunicare, spirit de echipă, înclinare spre matematică, creativitate, mai degrabă decât cunoștințe tehnice detaliate. Zeci de participanți sunt ghidați și însoțiți de proprii noștri dezvoltatori de software. La rândul lor, aceștia din urmă își dezvoltă abilități de training, management de proiect, comunicare și abilități de HRM. În afară de a fi un instrument puternic de recrutare, Academia NetRom este un instrument de bază în procesul continuu de dezvoltare al organizației noastre, ca centru de expertiză în dezvoltarea de software.

 

 

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite