NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Tehnologie > Totul pentru soluţia dumneavoastră software

Dezvoltare de software? Avem specialiști calificați pentru practic orice sistem de operare, sistem de administrare al bazei de date, cadre, metode de dezvoltare sau limbaj de programare:

 

TechnologieAsigurarea Calității

Politica noastră de calitate se bazează pe acorduri clare, comunicare bine structurată și liste de verificare transparente. Aceasta este sprijinită de investițiile noastre în HRM, managementul cunoștințelor și Cadrul de Dezvoltare Outsourcing NetRom. Certificarea ISO 9000 nu este altceva decât un efect logic al acestei politici. Avem un număr considerabil de Competențe Microsoft Silver: Dezvoltare Software, Dezvoltare Web, Platformă de Date, Inteligența de afaceri și Integrarea Aplicațiilor. În procesul de dezvoltare NetRom Software, valoarea adăugată este garantată în fiecare etapă, indiferent de cadrul de dezvoltare sau metoda în cauză.

Instrumente

Bineînțeles, folosirea instrumentelor optimizate este în atenţia noastră. Prin utilizarea use cases şi, în unele cazuri, a instrumentelor CASE, precum Rational rose, procesul nostru de design este uşor de înţeles şi eficient. Managementul controlului codului sursă este dependent și eficient sprijinit prin diverse sisteme de control a surselor, precum Team Foundation Server. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul proceselor de management a incidentelor (Jira), testare (printre altele: Test Complete), managementul cunoştinţelor şi management proceselor.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite