NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Despre noi » Abordarea noastră în dezvoltarea de software externalizat

Reunind experiența a sute de dezvoltatori și gestionarea în mod activ a schimbului de expertiză, se generează un centru de excelență care poate îndeplini aproape orice sarcină. Acesta a fost modul nostru de lucru, încă de când am început în 1998. Independent de limbajele de programare, tehnologiile sau metodologiile de dezvoltare pe care le folosim, abordarea noastră se bazează pe claritate și transparență. Scopul nostru este de a integra rapid și eficient modul de lucru al echipei noastre de dezvoltare în organizația dumneavoastră.

Flexibil și structurat

Nivelul serviciilor pe care le oferim este unul atât de ridicat, pentru că depunem mult efort  în configurarea şi optimizarea procesului de dezvoltare. Outsourcing Development Framework -ul nostru (ODF) vă ajută să mențineți o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor relevante ale fiecărui proiect de dezvoltare de software. Distanța geografică nu este un factor. ODF asigură transparența, controlul și flexibilitatea pe parcursul întregului proces. ODF este un cadru flexibil, oferind permanent tuturor profesioniștilor implicați o privire de ansamblu concretă, precum și control în orice moment. Frecvențele și nivelurile de prezentare și de control sunt determinate de client, în conformitate cu politicile de dezvoltare de software și de asigurare a calității, implementate în organizația sa.

 

Intrumentele potrivite

ODF este un instrument esențial, atât pentru analiza necesităților de informație ale clientului, cât și pentru structurarea schimbului de informații. ODF este întruchiparea direct aplicabilă procesului nostru de expertiză: o colecție de liste de verificare și un set de instrumente, inclusiv funcționalități, cum ar fi mesageria instant, conferințe telefonice, managementul și schimbul codului sursă, on-line bug-tracking, sisteme de management a documentelor, management de proiect etc.

Dezvoltarea de software, cât mai aproape de cooperare

Împreună cu toate aceste instrumente, contactul personal constituie cea mai importantă și mai eficientă formă de schimb de informații. România este aproape: câteva ore de călătorie vă aduc la noi, la fața locului. Concentrându-se complet pe nevoile dumneavoastră, dezvoltatorii noștri de software au expertiza necesară pentru a asigura un proces de redresare rapid. Doriți să dezvoltați software? Există la un click cu NetRom!

 

Nivelul serviciilor pe care le oferim este unul atât de ridicat, pentru că depunem mult efort  în configurarea și optimizarea procesului de dezvoltare. Outsourcing Development Framework-ul nostru (ODF) vă ajută să mențineți o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor relevante ale fiecărui proiect de dezvoltare de software. Distanța geografică nu este un factor. ODF asigură transparența, controlul și flexibilitatea pe parcursul întregului proces. ODF este un cadru flexibil, oferind permanent tuturor profesioniștilor implicați o privire de ansamblu concretă, precum și control în orice moment. Frecvențele și nivelurile de prezentare și de control sunt determinate de client, în conformitate cu politicile de dezvoltare de software și de asigurare a calității, implementate în organizația sa.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite