NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Despre noi
» Ce facem: dezvoltăm software externalizat

Noi oferim expertiză tehnologică, sub profunda înțelegere a logicii de afaceri, a unei guvernări clare și a unei comunicări eficiente. Menținând în același timp standardele noastre de calitate, ne personalizăm procesele noastre în funcție de nevoile organizației dumneavoastră. Prin urmare, lucrăm sub obligația obținerii rezultatului dorit și vă oferim garanții stricte privind bugetul, calitatea și planificarea. Acesta este motivul pentru care un singur click cu NetRom Software conduce în general la o relație excelentă pe termen lung.

Economia de scară: capacitatea de dezvoltare flexibilă

Datorită dimensiunii echipei noastre, suntem în măsură să răspundem rapid oricăror modificări apărute în nevoia clientului, în ceea ce privește capacitatea de dezvoltare și expertiză. Puteți crește sau reduce întotdeauna capacitatea de dezvoltare într-un timp scurt. În timp ce planificați procesul de dezvoltare software bazat pe ciclul de viață al produsului sau produselor dumneavoastra, colaborarea cu NetRom Software vă oferă o valoare de neegalat în ceea ce privește flexibilitatea.

Acorduri foarte clare

Clienții noștri servesc grupuri mari de utilizatori finali, într-o varietate de industrii. Ne străduim să ne punem în poziția lor. Suntem absolvenți de facultate, dedicați în tot ceea ce facem, orientați către client și în cea mai mare parte sub 30 de ani. Noi ne facem treaba indiferent de situație. Este puterea noastră de a dezvolta produse complexe, în strictă conformitate cu proceduri și acorduri foarte clar stabilite. Suntem specialiști in acest proces.

Specializarea noastră: procesul de dezvoltare de soluții software

Tehnologii, platforme, metode și instrumente, toate acestea au un impact puternic asupra rezultatului final. Angajăm experți și specialiști în fiecare domeniu: analiza informațiilor, proiectare, inginerie, integrare, testare, migrare, întreținere și suport. Dar există un alt aspect care ne face să ne evidențiem într-adevăr de alte companii offshore și near-shore, și asta e reprezentată de experiența noastră în procesul de dezvoltare de soluții software.

Beneficiul dumneavoastră: calitate și răspuns rapid

Am investit mult timp în calitatea și transparența acestui proces. În timp ce mențineți controlul, în orice mod posibil dorit, noi oferim calitate garantată produsului și eficiență procedurală. Fără rezultat, fără plată? Preț fix, dată fixă ? Nicio problema. Descoperiți beneficiile capacității de dezvoltare flexibilă. Faceți o programare sau citiți White Paper-ul nostru despre conversia aplicațiilor mai vechi: Nearshoring – o introducere fără riscuri.

 

 

Faceţi o programare.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite