NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Despre noi > Dezvoltarea de software outsourcing

Noi suntem compania NetRom Software. Lucrăm la optimizarea proceselor de dezvoltare software de șaptesprezece ani, devenind astfel un important centru de expertiză în dezvoltarea de software. Din 1998, dezvoltăm software critic pentru procesele de afaceri pentru ISV (Independent Software Vendors) și pentru un număr tot mai mare de companii cotate la bursă, din întreaga lume. Ne place să lucrăm sub obligația obținerii rezultatelor.


Cine suntem noi

Suntem peste 230 absolvenți de facultate: arhitecți, analiști, designeri și programatori. Acționarii noștri și consiliul de conducere sunt olandeze. Managementul este olandez și român. Livrăm soluții software premium care vă vor permite să faceți o diferență. Nu mai pierdeți timp prețios și energie prin scrierea de cod. Concentrați-vă pe nevoile clienților dumneavoastră și definiți funcționalitățile pe care afacerea lor le solicită. Externalizați partea de proiectare și inginerie și beneficiați de expertiza noastra de dezvoltare și flexibilitate. Vreți să știți mai multe despre beneficiile nearshoring în situația voastră? Faceți o programare sau citiți White Paper-ul nostru privind conversia aplicațiilor mai vechi: Nearshoring – o introducere fără riscuri.

Efort în echipă

Suntem specializați în tehnologii, platforme și metode necesare pentru dezvoltarea eficientă și rapidă a software-ului. Compania noastră este certificată ISO 9001 si oferim diverse Competențe Microsoft Silver: Dezvoltare Software, Dezvoltare Web, Platformă de Date, Inteligență în Afaceri și Integrarea aplicațiilor. Dar specializările noastre cheie sunt efortul în echipă și modul de a colabora productiv într-un proces de dezvoltare optimizat, pe deplin adaptat nevoilor dumneavoastră. Există toate la un click cu NetRom! > mai mult

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite