NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | ContactDespre noi > Studii de caz >
H&S Logistic Services

Feike Molema

'Această colaborare este valoroasă -
acum şi pe termen lung'


Cei 300 de angajaţi ai grupului H & S sunt specializaţi în transportul de alimente lichide în întreaga Europă.
H&S Logistic Services reprezintă unitatea de afaceri care transformă şaizeci de ani de expertiza acumulată în soluţii inovatoare pentru o gamă largă de clienţi - atât în interiorul cât şi în afara acestei nişe de piaţă. Directorul Feike Molema explică modul în care NetRom Software a dezvoltat un portal care permite partenerilor din lanţul de aprovizionare să colaboreze în mod transparent şi eficient.

"Noi susţinem organizaţiile cu soluţii în logistica şi în managementul lanţului de aprovizionare. În plus faţă de regia de transport fizic, noi ne sprijinim clienţii in procesele administrative şi de gestionare a informaţiilor. Oferim toate tipurile de soluţii practice, variind de la temperatura controlată de stocare până la creme amestecate, care sunt ulterior expediate către destinaţiile lor în volumele stabilite.

Dincolo de produse alimentare
Spre deosebire de grupul H & S, nu mai suntem activi exclusiv pe pieţele de produse alimentare. Pe lângă toate tipurile de hrana pentru animale, suntem obişnuiţi să ne ocupăm şi de produse non-alimentare, atât uscate cât şi lichide, cum ar fi acizii graşi. Fie că este vorba de alimente vrac, containere sau paleţi de marfă, refrigerate sau congelate: vă oferim o soluţie cu transportul rutier, feroviar sau naval. Noi investim de asemenea, puternic în noi concepte şi servicii inovatoare. Toate acestea se reflectă în creşterea sistematică pe care o realizăm în cooperare cu partenerii noştri.

O eliberare: Sistemul de Management al Mărfii

Un bun exemplu pentru un astfel de concept nou este sistemul nostru de management al mărfii: Freight Management System - FMS. Combinaţia de expertiză în procesul de logistică şi suportul IT inovator au rezultat într-o cantitate enormă de confort, de control si flexibilitate pentru clienţii noştri şi transportatori. Totul vine împreună în FMS. Acest sistem constă în principal dintr-un portal pentru o comunitate închisă: acesta este un schimb comercial pentru câteva zeci şi sute de transportatori şi clienţi, care oferă contracte pentru încărcături. FMS funcţionează pe baza unor evaluări reciproce în triunghiul logistic, pe baza scorurilor obţinute de-a lungul celor trei axe: capacitate, preţ şi calitate. Transportatorii sunt evaluaţi pe baza performanţelor lor anterioare, raportate folosind acelaşi FMS. Încărcăturile primesc de asemenea scoruri, obţinute pe baza specificaţiilor clientului. FMS permite o sincronizare între marfă şi transportator, care se bazează pe norme clare de afaceri. Odată ce o comandă este stabilită, FMS generează un program de încărcare şi un flux de lucru în care operatorul de transport introduce în timp real date pe parcursul transportului. Pe această bază, FMS generează obiectivele de referinţă necesare şi alte rapoarte.

Potrivire
În 2009 ştiam exact ceea ce ne doream. Dar din moment ce aveam o bază în domeniul TIC, am ştiut că vom avea nevoie de un partener de dezvoltare puternic. După experienţele mele într-un proiect off-shore din India în timpul unui loc de muncă anterior, am înţeles importanţa potrivirii între cele două culturi corporatiste. După unele cercetări am descoperit compania NetRom Software. Încă de la început, relaţia noastră a fost bună, profesională şi plăcută. Ambele părti au investit mult efort în cadrul acestui parteneriat, dar cu siguranţă acest parteneriat ne va oferi ceea ce am sperat. Trei oameni din echipa NetRom au dezvoltat FMS pe parcursul unui an. De la începutul anului 2011 oamenii noştri îl folosesc în fiecare zi şi sunt foarte mulţumiti de el. Sistemul este treptat extins cu o nouă funcţionalitate şi în prezent explorăm posibilităţile de dezvoltare a altor produse cu sprijinul companiei NetRom Software.

Valoare

Nu numai că ştim tot ceea ce este de ştiut despre logistica. Ştim, de asemenea, cum să ne sprijinim clienţii în cel mai bun mod posibil. NetRom Software ne oferă exact această combinaţie de competenţe şi expertiză în dezvoltarea de software. Dezvoltatorii de software de la NetRom sunt proactivi, învaţă repede, ştiu cum gândim şi livrează produse de bună calitate. În plus, ne sprijină printr-un proces clar, transparent, instrumente bune pentru managementul de proiect şi de gestionare a incidentelor. Este întotdeauna bine de ştiut că managementul olandez este prezent la faţa locului. NetRom Software ne sprijină cu soluţii TIC în aceeaşi manieră în care ne sprijinim şi noi clienţii noştri cu soluţii logistice.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite