NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | ContactDespre noi > Studii de caz >
Isah Business Software

nearshoring software casestudy

'Colaborarea cu NetRom Software
accelerează inovaţiile noastre'

» Contactate-ni

Isah Business Software sprijină la nivel global companiile din industria prelucrătoare prin creşterea calităţii şi eficienţei proceselor lor. Compania oferă un produs unic compus din aproape o sută de module. În 2010, organizaţia a decis să îşi transforme din punct de vedere tehnic produsul de la mediul de dezvoltare Delphi şi tehnologia de baze de date Sybase la tehnologia .NET şi MS SQL Server. NetRom Software a fost responsabilă cu migraţia bazelor de date. Chief Operational Officer Wim van Lemmen relatează cum se desfăşoară coolaborarea.

 

"Software-ul nostru sprijină procesele comerciale şi de dezvoltare, precum şi pe cele de logistică, producţie şi procesele administrative din industria prelucrătoare. Lucrăm în domenii precum industria maritimă şi offshore, subcontractare de construcţii în sensul cel mai larg, industria oţelului, construcţia de utilaje şi echipamente, industria metalelor şi toţi furnizorii lor. În aceste domenii, upgradările software-ului sau migrările nu pot interfera cu desfăşurarea activităţii. Cel mai mic obstacol în orice proces poate avea un impact enorm direct asupra afacerilor ca un întreg. Prin urmare, întreaga noastră organizaţie este proiectată pentru stabilitate maximă a software-ul, suport fără cusur şi în cele din urmă, o satisfacţie foarte mare a clienţilor. Deşi avem parteneri în întreaga lume care sunt responsabili cu vânzările şi implementarea software-ului nostru, suportul este asigurat de către noi înşine. În strategia noastră, relaţia cu utilizatorii este crucială. De aceea sprijinim industria prelucrătoare cu Manufacturing Industry Topics, un blog dedicat în care producătorii din industrie fac schimb de expertiză, idei şi experienţe.

 

Nevoia unui partener

În cursul anului 2010, am optat pentru o nouă platformă de dezvoltare şi o altă bază de date: .NET Framework şi Sequel Server. Ne dorim ca cei douăzeci de dezvoltatori ai noştri să continue să se concentreze pe inovare, pe îmbunătăţirile funcţionale şi tehnice ale produsului nostru. De aceea, am început căutarea unui partener potrivit pentru a ne ajuta la migrarea bazelor de date. În medie circa 85 - 90% din bazele de date sunt identice pentru toţi clienţii, dar 10 până la 15 % conţin diferenţe în tabele şi câmpuri. Acest lucru face migrarea la SQL Server un proces laborios ce presupune multă muncă. Luaţi în considerare rapoarte specifice, proceduri stocate, şi aşa mai departe. După experienţe mai puţin pozitive cu o companie cehă, am fost foarte atenţi şi oarecum critici. Dar chiar de la primele contacte, NetRom Software a făcut o impresie bună.

 

Aceeaşi cultură

Pentru început: culturile noastre corporative sunt destul de asemănătoare. Relaţiile pe termen lung cu clienţii şi partenerii sunt esenţiale. Calitatea şi inovaţia sunt valori de bază, traduse de către ambele organizaţii în standarde stricte pentru procese şi produse. De asemenea, decisive pentru alegerea noastră au fost expertiza echipei şi prezenţa managementului olandez în România. În primăvara anului 2012 am început. Până acum, NetRom Software a finalizat proiecte de migrare de succes pentru zeci de clienţi. După testarea minuţioasă, organizaţia clientului este de obicei transferată în intervalul vineri seara - luni dimineaţa. În aproape toate cazurile pot continua cu uşurinţă de acolo de unde au rămas la începutul week-end-ului. Asta este ceea ce aşteaptă clienţii noştri şi asta este ceea ce vom continua să le oferim. Având în vedere faptul că această migrație este necesară pentru a participa în sistemul de plată cu codurile IBAN şi în conformitate cu principiul SEPA, ne aşteptăm ca cele mai multe migraţii să fie finalizate până la 1 februarie 2014.

 

Inovaţie accelerată

Cooperarea noastră cu NetRom Software este desăvârşită. Ambele echipe comunică clar şi bine structurat. Noi oferim reciproc ceea ce avem nevoie şi lucrăm pe baza unor acorduri clare. Această colaborare accelerează inovaţiile noastre. Cine ştie, în viitor poate exista oportunitate pentru o nouă formă de colaborare."

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite