NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Tehnologie » Dezvoltarea software, managementul cunoștințelor & managementul documentelor

În fiecare proiect optimizăm modul în care interschimbăm şi aplicăm cunoştinţele şi documentaţia relevantă. De aceea, dezvoltatorii noștri utilizează diverse configuraţii şi instrumente, pentru diferite proiecte.

Open source

Suntem entuziasmați de Media Wiki, un wiki open source. Schimbul de informaţii este rapid, sigur şi uşor. Conversaţiile sunt uşor de efectuat şi toate informațiile relevante pentru un proiect pot fi accesate uşor dintr-un singur depozit în care se pot efectua căutări. În general vorbind, calitatea wiki-urilor open-source este suficientă, iar cantitatea de noi funcţionalităţi poate continua să crească. Noi folosim aceste unelte în mod regulat şi suntem bucuroşi să vă sugeram folosirea unui instrument adecvat pentru proiectul dumneavoastră.

 

Sharepoint

La fel ca și MediaWiki, precum şi alte wiki-uri open-source, Microsoft SharePoint are o fiabilitate şi accesibilitate crescută. Microsoft SharePoint Products & Technologies este o platformă care poate fi utilizată pentru a găzdui site-uri web pentru administrarea on-line a proceselor, colaborării, precum şi schimbul de documente şi fişiere de toate tipurile. Aceste obiecte sunt stocate în biblioteci şi pot fi uşor folosite pentru îmbogățirea cu metadate. Controlul versiunilor este gestionat bine. Cu funcționalități cum ar fi foruri, sondaje, sarcini, ordine de zi, wiki-uri si blog-uri, SharePoint este un instrument eficient pentru a sprijini orice proces de dezvoltare de software.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite