NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Tehnologie » Dezvoltarea de software, controlul codului sursă și managementul proiectului

Calitatea controlului codului sursă are un impact enorm asupra calității eventualului software construit, personalizat. De aceea, lucrăm cu instrumente pentru controlul codului sursă inovatoare şi de înaltă fiabilitate. Visual Studio Team Foundation Server (TFS) este produsul Microsoft pentru controlul codului sursă, pentru raportarea şi urmărirea proiectului. Depozitul de control al sursei este numit Team Foundation Version Control (TFVC). Cu acest produs se pot crea o mare varietate de rapoarte. De exemplu, rata de modificare a codului sursă în timp, sau o listă de bug-uri care nu au scenarii de test.

Managementul proiectului

Pe baza unui proiect, TFS creează, de asemenea, un site SharePoint pentru proiect, astfel integrând sarcini de control ale codului sursă și sarcini de administrare a proiectului. La NetRom, folosim foarte des TFS, TFVC, precum şi server-ul build Team Build în proiectele de dezvoltare Microsoft. În alte proiecte de dezvoltare software şi întotdeauna în urma consultărilor cu clienţii noştri, lucrăm cu instrumente precum Subversion şi CVS (Concurrent Versions System).

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite