NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Expertiza noastră: un proces de dezvoltare optim

Pe parcursul a 17 ani, am dobândit foarte multă expertiză și am optimizat procesul de dezvoltare software. Ce înțelegem printr-un proces de dezvoltare optim?

Calitatea și transparența

Noi credem că o comunicare eficientă este factorul critic de succes în fiecare proiect de dezvoltare software. Alegem abordarea personală: comunicarea directă, acordurile clare și transparența deplină, neluând în calcul aici și limbajul de programare, cadrul de dezvoltare sau metodologia. Sub obligația obținerii rezultatului, o echipă de dezvoltare este condusă de un manager de proiect. Acest specialist înalt calificat tehnologic preia controlul guvernării și înțelege logica de afaceri a clientului. Cu echipa sa de ingineri software, își asumă responsabilitatea proiectului, elimină riscurile și asigură o comunicare cu clientul care funcționează fără probleme.

Integrarea cu echipa ta

Ne concentrăm pe integrarea rapidă a dezvoltatorilor noștri în organizația dumneavoastră. Ca o chestiune  în curs de derulare, putem ajusta, în sensul de a crește sau diminua dezvoltarea capacităților proactive, în funcție de cerințe. Fie că e vorba de raportare, documentație de proiect, standarde de codificare sau acorduri: oferim înțelegere și responsabilitate în modul și la frecvența solicitată de organizația dumneavoastră. Fiecare sub-proces este adaptat la nivelul optim stabilit în colaborarea cu dumneavoastră și în conformitate cu politica noastră strictă de calitate. Tot mai mulți clienți văd această  combinație ca baza unei cooperări de succes și de lungă durată.

Comunicarea

Cadrul de Dezvoltare Outsourcing (Outsourcing Development Framework - ODF) ne ajută să potrivim exact modul de comunicare și structura de raportare cu nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă doriți consultări zilnice, săptămânale sau lunare: vă furnizăm rapoartele asociate, organizăm conferințele telefonice și generăm rezumatul discuțiilor, toate în strictă conformitate cu acțiunile și deciziile convenite. Mai puțin oficiale, însă extrem de eficiente sunt și consultările prin intermediul VoIP sau chat (Skype, Live Chat etc.). Cu alte cuvinte: ne coordonăm activitatea în funcție de frecvența și intensitatea indicate de dumneavoastră. Pentru managementul cunoștințelor și al documentelor, folosim sisteme precum SharePoint, wiki-uri și alte sisteme. Ca și acord, înregistrarea timpului de lucru se face prin sistemul nostru, propriu, sau al dumneavoastră. 

 

Managementul și schimbul codului sursă

După ce ați autorizat proiectarea și planificarea, inginerii noștri de software încep procesul de implementare, sub conducerea managerului de proiect. În strictă conformitate cu acordurile stabilite, verificăm periodic codul în SVN, CVS, Git, Team Foundation sau într-unul din sistemele noastre de control al surselor.

Managementul proiectului şi al issue-urilor, prin JIRA

Testarea începe practic concomitent cu activitatea de dezvoltare. Folosim JIRA sau alte instrumente pentru înregistrarea, prioritizarea, alocarea, monitorizarea, raportarea şi auditarea issue-urilor on-line. JIRA este un mediu avansat, oferind sprijin puternic pentru eforturile de colaborare online. Fie că este vorba de bug-uri, sarcini de proiect, solicitări de modificare sau alte probleme: asigurăm rezolvarea promptă şi transparență, susţinută de instrumentele cele mai avansate.

Metode de dezvoltare software

Participăm în continuu la cursuri de formare profesională şi educaţie pentru cele mai recente  metode de dezvoltare. Metode cum ar fi Rational Unified Process (RUP), Agile şi Scrum, fiecare are avantajele sale. RUP sau alte metode de dezvoltare în cascadă sunt eficiente, de exemplu, pentru dezvoltarea predictibilă (adiţională) a unui produs cu specificaţii stabile şi detaliate. Metodele Agile, cum ar fi Scrum, se concentrează pe cicluri scurte de dezvoltare, fiecare generând un element specific, direct utilizabil. Metodele Agile sunt caracterizate de comunicarea personală directă, prioritizarea reiterativă, precum şi un spirit puternic de echipă. Am ales pentru fiecare proiect metoda, sau aspecte legate de o metodă, care ar aduce cel mai mare beneficiu proiectului. Facem acest lucru pe baza expertizei noastre şi întotdeauna prin consultare cu clientul.

Dezvoltarea de software și click-ul cu cunoștințele

În afară de metoda sau de tehnologia aleasă, calitatea procesului de dezvoltare software depinde de calitatea schimbului de cunoștințe. Acesta este motivul pentru care noi împărtășim toate cunoștințele într-un mediu online securizat al proiectului. Cunoștințe generice relevante pot fi găsite în glosarul nostru de termeni.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite