NL |  EN |  RO |  DE |  Sitemap | Contact


Expertiza noastră: Cadrul de Dezvoltare Outsourcing NetRom

Pe parcursul a 17 ani, ne-am optimizat procesele de afaceri. Suntem un centru de expertiză în cadrul căruia serviciul realizat la cel mai înalt nivel este implicit. Cadrul de Dezvoltare Outsourcing (Outsourcing Development Framework - ODF) este exemplul cel mai elocvent. Cadrul nostru de Dezvoltare Outsourcing este setul de instrumente pe care îl utilizăm pentru a optimiza comunicarea în fiecare proiect. ODF întruchipează o mare varietate de instrumente și canale, toate vizând un obiectiv comun: transparența completă în fiecare proiect. Cu ODF vom crea o soluție personalizată pentru fiecare proiect în parte. Sub-procesele și structura de comunicare sunt în deplină concordanță cu procesul de dezvoltare software al clientului, cu guvernarea corespondentă și cu solicitările de informații.

Comunicarea eficientă

ODF este setul de instrumente pe care îl folosim pentru a optimiza comunicațiile în fiecare proiect de dezvoltare software. Este rezultatul unor ani de îmbunătăţiri continue şi extindere, în colaborare cu clienţii noștri. Prin intermediul canalelor şi structurilor de comunicare integrate ODF, creăm soluţii personalizate pentru fiecare proiect în parte, variind de la cele mai simple widget-uri, până la cele mai avansate produse enterprise. ODF este răspunsul la două întrebări:

1.   Ce nevoie aveţi de informaţii în timpul cooperării?
2.   Care este cea mai bună structură posibilă pentru schimbul de informaţii?  

Baza: dorinţele dumneavoastră

Indicaţi modul în care doriţi să cooperaţi, plus intensitatea şi frecvenţa de care aveţi nevoie în termeni de consultări, de exemplu, pe zi, pe săptămână sau pe lună. Noi vom organiza restul. Trebuie să vă așteptați la următoarele:

•    rapoarte care se potrivesc perfect cu nevoia  de control
•    conferinţe telefonice sincronizate cu ordine de zi pregătite minuţios
•    raportare clare pentru a fi aprobate de către dumneavoastră
•    urmărirea exacte a tuturor acţiunilor şi deciziilor luate de dumneavoastră

Încă de la început, deţineţi controlul pe care îl doriţi, la exact acelaşi nivel şi în acelaşi mod în care puteţi monitoriza şi gestiona proprii developeri.

Transparenţa şi controlul

Clienţii noştri stiu: procesul nostru de dezvoltare excelează în claritate şi transparenţă. Cu instrumentele şi lista de verificare a cadrului, ne putem descurca cu orice sarcină. ODF face comunicarea uşoară, eficientă şi de la sine înţeleasă, fără ca distanţa să joace un rol. Cooperarea vă îndeplineşte fiecare dorinţă a dumneavoastră şi, dacă este necesar, echipa de management olandeză este disponibilă instantaneu.

Un singur punct de contact

Dacă se doreşte, poate fi numită o persoană de contact fixă. Acest manager al proiectului răspunde la întrebările dumneavoastră cu promptitudine şi pricepere şi este responsabil pentru calitatea, bugetul şi planificarea proiectului dumneavoastră. Această schemă vă împiedică să vă pierdeţi în detalii tehnice şi operaţionale.

Instrumente

Un instrument este nici mai mult nici mai puţin decât un dispozitiv auxiliar. Instrumentul corespunzător aplicat în mod corect va face ca proiectul dumneavoastră să avanseze rapid. Cadrul de Dezvoltare Outsourcing NetRom include următoarele instrumente: 

  • Telefonie & conferinţe telefonice planificate sistematic: Voice over IP si fibră optică
  • Mesagerie instantanee cu Skype sau LiveChat: canalul perfect între telefonie şi e-mail, în special atunci când este nevoie de o soluţie rapidă. Mesajele sunt arhivate şi totuşi, pragul comunicării formale prin e-mail este depăşit.
  • Administrarea codului sursă si a proiectelor sunt sprijinite de sisteme de control, cum ar fi Subversion, Team Foundation, GIT sau servere CVS (Concurrent Version System)
  • Administrarea incidentelor este organizată în mod efectiv şi eficient; urmărirea online a bug-urilor are loc în medii avansate, cum ar fi JIRA
  • Testarea este susţinută prin intermediul diverselor instrumente de testare, inclusiv  TestComplete
  • Noi folosim MS SharePoint, medii wiki sau medii securizate on-line pentru managementul cunoștințelor şi al documentelor


Agil

Echipele noastre nu sunt prea mari și lucrează într-un mod cu adevărat agil, în iterații clare și concise. Proiectele pot fi ajustate în orice moment, în funcție de necesități. Pasiunea și entuziasmul dezvoltatorilor sunt menținute, iar rezultatul final rămâne în conformitate cu nevoile în schimbare ale utilizatorului final.


Angajaţii

Listele de verificare, protocoalele şi procedurile sunt uşor de copiat, lucru care nu poate fi spus şi despre succesul nostru. Angajaţii noştri au expertiza şi experienţa din cadrul procesului pentru a utiliza instrumentele ODF la potenţialul lor maxim. Expertiza oamenilor noștri este cea care face procesul nostru de dezvoltare software unic, în termeni de calitate, rezultat şi cheltuieli.

Credit Force

Studiu de caz: CreditForce

CreditForce este un furnizor de servicii al administrarii de credite. Serviciile CreditForce includ colectarea de datorii si facturarea, specialişti ce ajută în gestionarea creditelor, precum şi furnizarea de formare profesională. Până în anul 2006, procesele sale distincte au fost susţinute cu o varietate de produse software.

Contact us
* Please enter a valid name
* Please enter a valid e-mail address
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738
E Email: soft@netrom.ro
* Please enter a message
Send message
Contactati-ma
* Please enter a valid name
* Please enter subject
Nederland:
Hazeldonk 6006, 4836 La Breda
T Tel: +31 (0)765 420 740
E Email: soft@netrom.nl

Romania:
Caracal Blvd 178, Craiova 200746
T Tel: +40 (0)251 437 738>
E Email: soft@netrom.ro
Trimite