Code Golfediția 2024

Ești dornic să îți evaluezi abilitățile în domeniul algoritmicii?

NetRom Software organizează cea de-a XII-a ediție consecutivă a NetRom Code Golf – concurs binecunoscut în rândul elevilor și studenților pasionați de tehnologie, informatică și de programarea în C++.

Ce este?

Code Golf este un concurs de programare în care participanții trebuie să implementeze soluțiile problemelor, de tip “treasure hunt”, analizând fișierele de input și output oferite de organizatori, pentru a deduce detaliile acestora. Acesta stimulează gândirea creativă în rândul concurenților, care pot fi răsplătiți cu premii atractive și locuri la Internship.

Când și unde?

Programul se desfășoară în doua etape:

  • Etapa de calificare

în perioada 1 – 14 Aprilie, exclusiv online. Anuntarea celor 20 de finalisti se va face pe 15 Aprilie

  • Runda finală

pe 20 Aprilie, la unul dintre sediile NetRom (Craiova sau Timisoara).

Cine poate participa?

Evenimentul este adresat atât studenților din anii I și II, cât și elevilor de liceu. Încurajăm participarea tuturor și vă invităm să vizitați pagina dedicată concursului: https://codegolf.netromsoftware.ro.

Îndemnul nostru

Efortul pus în programele pentru studenți completează teoria din facultate cu practica care “ne omoară”. Profitați de ocazie, participând la cât mai multe evenimente!

Înscrierea are loc prin accesarea platformei dedicate

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.