Cariere

Suntem în căutare de programatori talentați și test engineers meticuloși și avem poziții deschise pentru departamentele noastre: Microsoft, PHP, Java, Mobile si QA, atât la Craiova, cât și la Timișoara.

NetRom Software este un furnizor de servicii software premium, cotat în primii 5 pe piața din Benelux. Asta înseamnă că o să faci parte dintr-o echipa de profesioniști unde aptitudinile și cunoștințele tale vor fi puse în valoare. Vei face parte dintr-o echipă care te poate ajuta, îndruma și dezvolta în toate aspectele activității tale și în care să poți să îți aduci aportul prin cunoștințele și aptitudinile tale.

Și pentru că dezvoltam software pentru o mare varietate de domenii, de la Turism la servicii financiare, Telecomunicații, Transport, Medicină, Educație și multe altele, vei putea să-ți alegi exact ce ți se potrivește mai bine.

Oferim atât servicii premium clienților noștri, cât și beneficii premium angajaților noștri pentru că știm că ambele sunt strans legate între ele. Avem birouri moderne, spațioase, cu toate dotăriile necesare, spații de relaxare, asiguare medicală, abonamente la sala de fitness și posibilitatea practicării sportului preferat (fotbal, tenis alergare, biciclete), lucru de acasă, masa de pranz, activități de echipă și multe altele. De asemenea, punem la dispoziția angajaților noștri un set larg de trainguri și certificări, susținute de traineri experimentați și bine pregătiți pentru a te putea ajuta și ghida în dezvoltarea ta profesională.

Dacă ești student avem, de asemenea, programe de învățare adresate tuturor nivelelor de experiență: concursuri de programare, susținerea programului de practică, internshipuri plătite, precum și multe altele. Iar dacă vrei să te angajezi în timpul facultății, noi îți oferim sprijin pentru a obține rezultatele cele mai bune și în mediul academic.

Oportunități de angajare

Nume Locatia Departamentul
Full Stack Senior PHP Web developer Timișoara PHP
Full Stack Senior JAVA Web developer Timișoara Java
Senior Mobile developer Timișoara Mobile
C++ developer Timișoara C++
QA Test Engineer Timișoara Quality Assurance
Automation QA Test Engineer Timișoara Quality Assurance
NetRom Laboratory – Junior developer Timișoara NetRom Laboratory
Full Stack Senior .NET Web developer Craiova .Net
Full Stack Senior PHP Web developer Craiova PHP
Full Stack Senior JAVA Web developer Craiova Java
Senior Mobile developer Craiova Mobile
C++ developer Craiova C++
QA Test Engineer Craiova Quality Assurance
Automation QA Test Engineer Craiova Quality Assurance
NetRom Laboratory – Junior developer Craiova NetRom Laboratory
Full Stack Senior .NET Web developer Timișoara .Net

Nu este ceea ce cauți?

Nici o problemă! Avem și programe pentru studenți de care ai putea fi interesat

Interesat să te alături? Trimite-ne CV-u tău la

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.