Training-uri
AWESOME! 🚀
Investim în oameni
prin cursuri, traininguri, mentoring și abonamente self study.
Am facut un scop din dezvoltarea continuă!
Mai multe
Slide
Innovation contest
Credem în pasiune și credem în idei bune.
De aceea, în fiecare an, organizăm concursuri de idei.
"Battlefield" a fost una dintre teme.
Mai multe
Slide
Games Day
Work hard, play harder!
În același stil, în fiecare an organizăm game parties
în care jucăm orice ne trece prin minte
Mai multe

Salut!

Nu suntem o companie de IT oarecare – suntem o gașcă de entuziaști ai tehnologiei la NetRom Software și iubim ceea ce facem! Fie că ești student, profesor sau un potențial colaborator, suntem încântați să te avem pe această pagină.

Cine suntem

La NetRom, nu este vorba doar despre cod și algoritmi (deși le adorăm pe acestea). Suntem o echipă de pasionați, fondată în 1998, care încearcă să își depășească limitele și am parcurs o călătorie interesantă de creștere, învățare și construire de software cool.

Locul nostru de joacă – Ce facem

Ai visat vreodată la un job în care să poți transforma cele mai nebunești idei tehnice în realitate? Acesta este scopul nostru în fiecare zi! De la crearea de aplicații web și mobile la explorarea celor mai recente tendințe tehnologice, suntem concentrați pe a face impresie cu codul nostru.

Cultura noastră – Muncă, distracție și dezvoltare

Muncim intens, ne distrăm și mai intens – asta este abordarea NetRom. Credem într-un echilibru între a scrie cod și a te distra făcând asta. Vibrațiile din biroul nostru sunt despre colaborare, învățare și o doză sănătoasă de râs. Nu suntem doar colegi; suntem prieteni cu o misiune aceea de a face lucruri interesante.

De Ce NetRom?

Ce oferim

  • Oportunități de dezvoltare: Fie că ești student dornic să înveți sau profesor în căutare de parteneriate dinamice, oferim un mediu în care toată lumea poate prospera și crește.
  • Inclusivitate: Îmbrățișăm diversitatea în toate formele și promovăm o cultură inclusivă în care vocea fiecăruia este ascultată și apreciată.
  • Inovație: Ai o idee tehnologică nebună? Hai cu ea! Suntem deschiși la inovație și creativitate. Ideile tale ar putea fi următorul produs de excepție!

Valorile noastre

  • Pasiune: Nu suntem aici doar pentru salariu. Suntem aici pentru că suntem cu adevărat pasionați de tehnologie și de a avea un impact pozitiv.
  • Colaborare: Munca în echipă este esențială în atingerea obiectivelor complexe. Credem în puterea colaborării pentru rezultate remarcabile.
  • Învățare continuă: Lumea tehnologiei nu stă niciodată pe loc, și nici noi. NetRom înseamnă învățare continuă și păstrarea pasului cu tendințele industriei.

Hai sa vorbim!

Fie că ești student în căutare de internshipuri, profesor în căutare de colaborare sau un client potențial interesat de abordarea noastră unică, ne-ar plăcea să luăm legătura! Dă-ne un semn, vino pentru o discuție sau urmărește-ne pe rețelele de socializare. Să construim ceva minunat împreună!

Mulțumim că ai trecut pe la colțul nostru de internet. Abia așteptăm să te cunoaștem și să explorăm împreună posibilitățile nelimitate pe care le oferă tehnologia!

Nu este ceea ce cauți?

Nici o problemă! Avem și programe pentru studenți de care ai putea fi interesat

Vrei să afli mai multe? Hai să ne auzim...

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.