Training-uri
AWESOME! ­čÜÇ
Investim în oameni
prin cursuri, traininguri, mentoring și abonamente self study.
Am facut un scop din dezvoltarea continu─â!
Mai multe
Slide
Innovation contest
Credem în pasiune și credem în idei bune.
De aceea, în fiecare an, organizăm concursuri de idei.
"Battlefield" a fost una dintre teme.
Mai multe
Slide
Games Day
Work hard, play harder!
În același stil, în fiecare an organizăm game parties
în care jucăm orice ne trece prin minte
Mai multe

Salut!

Nu suntem o companie de IT oarecare – suntem un grup de entuzia╚Öti ai tehnologiei la NetRom Software ╚Öi iubim ceea ce facem! Fie c─â e╚Öti student, profesor sau un poten╚Ťial colaborator, suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â te avem pe aceast─â pagin─â.

Cine suntem

La NetRom, nu este vorba doar despre cod ╚Öi algoritmi (de╚Öi le ador─âm pe acestea). Suntem o echip─â de pasiona╚Ťi, fondat─â ├«n 1998, care ├«ncearc─â s─â ├«╚Öi dep─â╚Öeasc─â limitele ╚Öi am parcurs o c─âl─âtorie interesant─â de cre╚Ötere, ├«nv─â╚Ťare ╚Öi construire de software cool.

Locul nostru de joac─â – Ce facem

Ai visat vreodat─â la un job ├«n care s─â po╚Ťi transforma cele mai nebune╚Öti idei tehnice ├«n realitate? Acesta este scopul nostru ├«n fiecare zi! De la crearea de aplica╚Ťii web ╚Öi mobile la explorarea celor mai recente tendin╚Ťe tehnologice, suntem concentra╚Ťi pe a face impresie cu codul nostru.

Cultura noastr─â – Munc─â, distrac╚Ťie ╚Öi dezvoltare

Muncim intens, ne distr─âm ╚Öi mai intens – asta este abordarea NetRom. Credem ├«ntr-un echilibru ├«ntre a scrie cod ╚Öi a te distra f─âc├ónd asta. Vibra╚Ťiile din biroul nostru sunt despre colaborare, ├«nv─â╚Ťare ╚Öi o doz─â s─ân─âtoas─â de r├ós. Nu suntem doar colegi; suntem prieteni cu o misiune aceea de a face lucruri interesante.

De Ce NetRom?

Ce oferim

  • Oportunit─â╚Ťi de dezvoltare: Fie c─â e╚Öti student dornic s─â ├«nve╚Ťi sau profesor ├«n c─âutare de parteneriate dinamice, oferim un mediu ├«n care toat─â lumea poate prospera ╚Öi cre╚Öte.
  • Inclusivitate: ├Ämbr─â╚Ťi╚Ö─âm diversitatea ├«n toate formele ╚Öi promov─âm o cultur─â inclusiv─â ├«n care vocea fiec─âruia este ascultat─â ╚Öi apreciat─â.
  • Inova╚Ťie: Ai o idee tehnologic─â nebun─â? Hai cu ea! Suntem deschi╚Öi la inova╚Ťie ╚Öi creativitate. Ideile tale ar putea fi urm─âtorul produs de excep╚Ťie!

Valorile noastre

  • Pasiune: Nu suntem aici doar pentru salariu. Suntem aici pentru c─â suntem cu adev─ârat pasiona╚Ťi de tehnologie ╚Öi de a avea un impact pozitiv.
  • Colaborare: Munca ├«n echip─â este esen╚Ťial─â ├«n atingerea obiectivelor complexe. Credem ├«n puterea colabor─ârii pentru rezultate remarcabile.
  • ├Änv─â╚Ťare continu─â: Lumea tehnologiei nu st─â niciodat─â pe loc, ╚Öi nici noi. NetRom ├«nseamn─â ├«nv─â╚Ťare continu─â ╚Öi p─âstrarea pasului cu tendin╚Ťele industriei.

Hai sa vorbim!

Fie c─â e╚Öti student ├«n c─âutare de internshipuri, profesor ├«n c─âutare de colaborare sau un client poten╚Ťial interesat de abordarea noastr─â unic─â, ne-ar pl─âcea s─â lu─âm leg─âtura! D─â-ne un semn, vino pentru o discu╚Ťie sau urm─âre╚Öte-ne pe re╚Ťelele de socializare. S─â construim ceva minunat ├«mpreun─â!

Mul╚Ťumim c─â ai trecut pe la col╚Ťul nostru de internet. Abia a╚Ötept─âm s─â te cunoa╚Ötem ╚Öi s─â explor─âm ├«mpreun─â posibilit─â╚Ťile nelimitate pe care le ofer─â tehnologia!

Nu este ceea ce cau╚Ťi?

Nici o problem─â! Avem ╚Öi programe pentru studen╚Ťi de care ai putea fi interesat

Vrei s─â afli mai multe? Hai s─â ne auzim...

Acest site folose╚Öte cookie-uri ╚Öi date personale pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Continuarea utiliz─ârii presupune acceptarea lor.