NetRom Software Academyediția 2024

NSA-poster-2022
NetRom Software Academy își dorește să ofere participanților o perspectivă din interiorul unui mediu de dezvoltare software.

Evenimentul constă într-o serie de sesiuni interactive (7-8 sesiuni) și prezentări ale celor mai noi trend-uri și tehnologii, dand astfel posibilitatea participantilor de a se orienta în carieră spre un tech stack atractiv.

Ce este?

La cea de-a XI-a ediție, NetRom Software Academy a venit cu o abordare nouă de tip hands-on, cu titlul “PowerBuddy”, o aplicație Full Stack cu ajutorul căreia se putea optimiza consumul de energie.

De-a lungul celor 7 sesiuni practice s-a făcut o trecere în revistă a celor mai populare tehnologii folosite pentru implementarea aplicației. În paralel, pentru soluția de backend în Cloud, participanții au fost lăsați să aleagă una dintre tehnologiile de actualitate folosite în acest scop: .NET Core sau NodeJS. La final, au implementat partea de frontend cu un framework foarte popular (Angular) pentru a defini și implementa UI-ul aplicației.

De fiecare dată căutăm să alegem tehnologii noi, provocatoare și atractive, care să stârnească interesul dar și să reprezinte un must have in CV-ul participanților selectați.

Când și unde?

  • Octombrie – Noiembrie este perioada de înscriere la eveniment.
  • Noiembrie – Decembrie este perioada de desfășurare a programului.

Cine poate participa?

Evenimentul este adresat atât studenților cât și absolvenților, care urmează sau au urmat o facultate de profil și sunt selectați în urma unui test și a unor interviuri.

Îndemnul nostru

Efortul pus în programele pentru studenți completează teoria din facultate cu practica care “ne omoară”. Profitați de ocazie, participând la cât mai multe evenimente!

Perioada de înscriere va fi anunțată după începerea anului universitar.

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.