{Summer} CampÎnscrierile pentru editia 2024 s-au încheiat! Toti cei înscriși vor fi contactați pe email pentru detaliile legate de testul online , prima etapă în procesul de selecție!

Summer camp - Internship 2024
NetRom {Summer} Camp este un stagiu de practică; acesta oferă participanților o oportunitate de dezvoltare prefesională.

Scopul evenimentului este de a dezvolta împreună cu mentorii NetRom o soluție tehnică ce rezolvă probleme reale intalnite in viața de zi cu zi, folosind diverse tehnologii. Evenimentul va avea loc la sediile NetRom din Craiova și Timișoara, sub forma a 3 sesiuni săptămânale, fiecare sesiune având o durată medie de 3 ore.

Ce este?

Programul iși propune ca participanții, împreună cu mentorii NetRom, să aplice cunoștințele teoretice acumulate în timpul anilor de studiu într-un mediu real de lucru, dezvoltând o aplicație modernă și urmând toți pașii din procesul de dezvoltare. Totodată, programul oferă participanților la Practică o imagine clară asupra procesului de lucru precum și posibilitatea de a interacționa cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT din Craiova.

Când și unde?

 • 1 Aprilie – 30 Aprilie 2024: Perioada de înscriere la eveniment.
  Tot ce trebuie să faci este să accesezi formularul apăsând butonul “Înscrieri”.
 • 13 Mai – 7 Iunie 2024: Selecția participanților.
  Ne dorim ca acest program să ajute cât mai mulți tineri la început de carieră profesională. Totodată, pentru dinamica grupului, trebuie să lucrăm în grupe mai compacte, ceea ce ne forțează să limităm numărul de cursanți. Drept urmare, testul online va fi urmat de o oră de interviu online cu unul dintre colegii noștri. Data exactă va fi stabilită de comun acord.
 • 25 Iunie – 12 Iulie 2024: Derularea programului.
  Programul {Summer} Camp se desfășoară pe o perioadă de trei săptămâni, la sediul NetRom, sub forma a trei sesiuni săptămânale, cu o durată medie de 3-4 ore.

Cine poate participa?

Programul este adresat tuturor studenților de la o facultate de profil, din anul II, III sau IV, pasionați de programare și care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Cunoștințe de bază în OOP, algoritmi și baze de date.
 • Cunoștințe despre o tehnologie la alegere (Java, C#, C++, PHP).
 • Dorința de a lucra într-un mediu profesional și modern și de a cunoaște echipa NetRom.
 • Dorința de a investi timp în dezvoltarea cunoștințelor teoretice și practice.

Îndemnul nostru

Efortul pus în programele pentru studenți completează teoria din facultate cu practica care “ne omoară”. Profitați de ocazie, participând la cât mai multe evenimente!

Înscrierile pentru 2024 s-au încheiat! Vă așteptam la următoarele evenimente 4Students

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.