Summer School – Open4Techediția 2024

open4tech-2023
Școala de Vară Open4Tech - Summer School

Program organizat de Departamentul de Informatică din cadrul Facultății de Științe Craiova și Asociația “Societatea pentru Tehnologii Computationale”, împreună cu companii IT din oraș.

Ce este?

Școala de vară reprezintă o serie de cursuri opționale, susținute de mai multe companii din IT pe parcursul a trei săptămâni. Fiecare curs poate avea una sau mai multe sesiuni de 2 ore, care sunt într-o mare măsură practice și pleacă de la dorința de a oferi participanților o experiență în antiteză cu sistemul educațional, în care prezentatorii nu mai sunt profesori ci vin direct din industrie, sunt oameni cu experiență in domeniu.

Cursurile din programa fiecărui an al Școlii de vară diferă, fiind stabilite cu aproximativ o lună înainte și au teme din cele mai variate, de la Cum poți obține un job in IT până la scurte cursuri de programare în diverse tehnologii.

Când și unde?

  • 25 Iunie – 12 Iulie 2024: este perioada de desfășurare, perioadă ce se suprapune peste perioada de practica din cadrul Universității din Craiova, loc in care au loc in format fizic cursurile.

Cine poate participa?

Programul este adresat studenților și elevilor pasionați de informatică și interesați de tematica cursurilor anunțate iar participarea se face prin înscrierea pe site-ul Facultății de Științe, fară o filtrare a participanților.

Îndemnul nostru

Efortul pus în programele pentru studenți completează teoria din facultate cu practica care “ne omoară”. Profitați de ocazie, participând la cât mai multe evenimente!

Înscrierile încep în data de 10 iunie 2024

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.