Give a drop, Save a life!

csr give a drop save a life
  • September 29, 2023
  • Craiova

“Give a drop, Save a life!” – este Campania CSR marca NetRom Software în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, desfășurată “in house”.

⁠Deoarece nevoia de sânge e mare, și anul acesta, colegii din #teamnetrom conștienți fiind că fiecare 🩸 de sânge înseamnă o șansă la viață, s-au alăturat în număr mare acțiunii de donare de sânge, venind astfel în întâmpinarea nevoilor comunității.

Peste 2.500 de pacienți care au constant nevoie de sânge în spitale, au avut o șansă în plus la viață, cu ajutorul echipei noastre. În cifre, “Give a drop, Save a life!” a însemnat 35 colegi care au donat cu succes un total de ~14.000 ml de sânge (în medie 400 ml/donator).

Convingerea noastră

Ne pasă nu doar de #teamnetrom dar și de societatea din care facem parte și tot ceea ce ne înconjoară. Suntem atenți la comunitatea locală și ne implicăm în acțiuni fie prin participarea directă a colegilor care își doresc fie prin contribuții financiare.

Educația, munca și dezvoltarea personală sunt valorile în care credem.

Acest site folosește cookie-uri și date personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Continuarea utilizării presupune acceptarea lor.